Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Skóciából erősíthet a Napoli

Skót sajtóinformációk szerint a Napolihoz frissen szerződtetett vezetőedző, Rafa Benítez célpontja Victor Wanyama. A játékos jelenleg a Celtic tulajdonában áll.

A tegnapi nap folyamán már beszámoltunk arról, hogy Benítez szívesen látná az Arsenal hátvédjét Vermaelent újdonsült klubjában. A spanyol mesternek már meg is van a második kiszemeltje Victor Wanyama személyében. Megszerzése nem lesz egyszerű az Azzurrik számára, hisz a kenyai játékos ott van a Liverpool és Southampton kívánságlistáján is. Korábban pedig az Arsenal is mutatott érdeklődést a 21 éves fiatal tehetség iránt. De ezeken nem is kell meglepődnünk, hisz egy sokoldalú játékosról beszélünk, aki a védelem és középpálya közepén is bevethető. A hírek szerint a Napoli egy 12 millió euró körüli összeggel fog próbálkozni. Első ránézésre kicsit soknak tűnhet ez a pénz a játékosért, de a Celtic 10 millió font alatt nem nagyon akarja eladni.

A játékos az idén minden sorozatot figyelembe véve 49 meccsen lépett pályára és kilenc gólt szerzett, valamint megtapasztalhatta a Bajnokok Ligája légkörét is. A Celtic előtt szerepelt a nem túl nagy költségvetésű Beerschot AC csapatában a belga első osztályban.

Báló Bence