Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az újonc Sassoulo leigazolná az Európa Liga gólkirályát

Sajtóinformációk szerint a 2013/14-es Seria A újonc csapata a Sassuolo leigazolná Libor Kozak-ot a Lazio támadóját. A hírek szerint már tettek is ajánlatot a Sasoknak.

Az idei Serie B-t megnyerő csapat története első Serie A-s szezonjára készül. A csapat azonban nem szeretne abba a hibába esni, hogy első élvonalbeli szezonja után búcsúzik is az első osztálytól. Ennek érdekében, nem akárkire figyelt fel a Sassuolo vezetősége. A klub ugyanis szeretné soraiban tudni az idei Európa Liga gólkirályt, Libor Kozak-ot. A 2-szeres cseh válogatott támadónak idén köztudottan nagyon jól ment a második számú európai kupasorozatban. 11 mérkőzésen 10-szer talált be, s eredménye egy gólkirályi cím lett. Azonban a játékos a bajnokságban finoman szólva sem brillírozott. Az idei szezonban 19 meccsen lépett pályára, igaz többnyire csereként, de egy gólt, sőt még egy gólpasszt sem tudott szerezni. Így bátran állíthatjuk, hogy igazán felemás szezont futott, s igazán nem is számítanak rá a csapatnál.

A Sassuolo vezetősége ezt kihasználva állítólag már tett egy 3 millió eurós ajánlatot, ami nem biztos, hogy elég lesz, mivel Kozak értékét 4 millió euróra becslik. Hozzátéve azt, hogy mégiscsak egy Európa Liga gólkirályról beszélünk, ezt a 4 milliót lehet, megköveteli érte a Lazio, abban az esetben, ha eladja.

Báló Bence