Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Higuain: Elhagyom a Real Madridot

Gonzalo Higuain döntött, méghozzá úgy, hogy elhagyja a Királyi alakulatot és több mint valószínű, hogy a Juventus csapatát fogja szolgálni a jövőben.

Az argentin támadó elmondása szerint, eljött az a pillanat, hogy kimondja a búcsúszót, ugyanis véget ért a Real Madriddal való története. Higuain nyitotta meg a gólcsapot az Osasuna elleni bajnoki meccsen, ami talán- talán az utolsó fellépése volt a Real Madrid színeiben.

,,Úgy érzem, hogy egy ciklus véget ért. Elhagyom Madridot. Hét éve vagyok itt, meghoztam a döntést, viszont nincs szó haragról. Itt semmi sem volt ingyen, mindenért küzdenem kellett. Tizenkét millióért jöttem, de drágábban fognak eladni. Sok címet nyertem. Tavaly a mester, a szurkolók és a társak miatt maradtam itt. Oda akarok menni, ahol tényleg látni szeretnének. Tisztában vagyok a Juventus érdeklődésével, de még nincsen konkrét esélyes. Barátokat, társakat hagyok itt így nem könnyű döntés, de változásra van szükségem.”– Mondta Gonzalo Higuain az Osasuna elleni mérkőzést követően.

Sok évet húzott le Madridban az argentin támadó és sokak szívébe lopta be magát. Minden sorozatot figyelembe véve 266 mérkőzésen öltötte magára a királyi alakulat viseletét és mindössze 122-szer iratkozott fel a góllövők listájára. Higuain – közismert nevén „Pipita” – 7 évig szolgálta a „habfehér” egyesületet és ez idáig 43 alkalommal segítette hozzá társait a góllövéshez.

Pályafutásának egyik legmeghatározóbb helyszíne lesz a Real Madrid az argentin támadónak, aki most új vizekre szeretne evezni.
Valószínűsíthető, hogy jövőre már Olaszországban láthatjuk focizni.

Lakatos Miklós