Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Heynckes kedden jelenti be, hogyan tovább

A 68 éves tréner hamarosan távozik az Allianz Arénából, utolsó mérkőzése a bajorok kispadján a Stuttgart elleni Német Kupa finálé volt. A triplázással egyébként bekerült a bajorok és a német labdarúgás történelemkönyvébe, hiszen korábban egyetlen német csapatnak sem sikerült ez a bravúr. További jövőjével kapcsolatban kedden áll majd a nyilvánosság elé.

Szombat este a berlini kupadöntőben csapata 3:2-es győzelmet aratott a Stuttgart felett, így a Bayern München bekerült a német labdarúgás történelemkönyvébe, hiszen első német csapatként sikerült triplázniuk (bajnokság, kupa, BL). “Ez egy érzelmes pillanat. Kedden tartok egy utolsó sajtótájékoztatót, ahol beszélek majd a jövőmről is” – nyilatkozta a szezon végén búcsúzú Heynckes a lefújás után. “A lehető legszebb ajándékot kaptam csapatomtól, hiszen ez a triplázás egyedi. A döntő tényező a csapatszellem volt, ahogyan egymásért küzdöttek a játékosok.”

Természetesen Karl – Heinz Rummenigge sem maradhatott ki a megszólalók közül. “Heynckes kiváló munkát végzett és egy csodás szezon végére tett pontot. Olyan sikert ért el, ami még a 70-es évek nagy csapatának sem sikerült.”

Móra Tamás