Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beckhamék klubot alapítanak Miamiban

David Beckham a napokban vonult még csak vissza a labdarúgástól, máris új terveket szövöget, hogy benne maradhasson a futball világában. Az angol sztár legújabb terve szerint, egy bolíviai milliárdossal karöltve, a floridai Miamiban alapítanának egy új klubot, amely az MLS-ben szerepelhetne.

Ez a gazdag pénzember pedig nem más, mint Marcelo Claure, akinek kiterjedt vállalkozása révén a világon, több mint 50 országban vannak érdekeltségei. A Becks-szel együtt alapítandó egyesület egyébként a 21. lehetne az amerikai bajnokságban, hiszen jelenleg 19 együttes alkotja a ligát, azonban alig két év múlva csatlakozik a New York City FC, amelyet a Manchester City vezérei pénzelnek majd.

Beckham természetesen már most izgatottan áll a projekt elé:
„Szeretnék egy csapatot, az emberek itt Floridában nagyon szeretik a sportot. Meggyőződésem, hogy ez egy sikeres dolog lesz.” –mondta a visszavonult klasszis.

David Beckham természetesen nem csak a vakvilágba fektetne be, ugyanis testközelből ismeri az egyesült államokbeli viszonyokat, már ami a futballt illeti. Az angol ugyanis 5 éven át volt a Los Angeles Galaxy játékosa, amellyel két bajnoki címet is bezsebelt.

Balogh József