Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

José Mourinhot már most kinevezték a Chelsea edzőjének, aztán mégsem…

A Premier League hivatalos honlapja kihirdette a Chelsea új edzőjét, azonban hibáztak, ugyanis nem mára tervezték a bejelentést, hanem június 3-ára.

Az eddig is biztosra vélt tény, miszerint, hogy José Mourinho lesz a londoni kékek új edzője, vasárnap reggel ténylegesen is bebizonyosodott, azonban nem kellett volna.

A hír június 3-i dátummal jelent meg, ami magába foglalta, hogy a Chelsea új edzője a Real Madrid kispadjáról leszerelő José Mourinho lesz, arról azonban nem szólt a fáma, hogy hány évre is köteleződik el a londoni egyesülethez.

Miután Florentino Pérez a Real Madrid elnöke bejelentette, hogy közös megegyezés alapján, de távozik José Mourinho, egyre inkább hangosabbak lettek azok a híresztelések, amik arról szóltak, hogy Mourinho visszatér egykori sikereinek a helyszínére, Londonba.

Ma, ha nem is teljesen, de bebizonyosodott, hogy jövőre a portugál szakember a Stamford Bridgen fog dolgozni és szerény véleményünk szerint már nem kell sokat várunk arra sem, hogy ezt a Chelsea hivatalos közleményben jelentse be.

José Mourinho 3 évig szolgált a királyi alakulat edzőjeként és mindez idő alatt egy bajnoki címet, egy Spanyol kupa elsőséget illetve egy Szuper Kupát nyert a Real Madridnak.

Lakatos Miklós