Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Immobile Roberto Mancini csodagólját idézte – videóval

A végeredményt nézve csalódástkeltő 2-2-es döntetlennel távozott a Cagliari otthonából az elmúlt hetekben kissé visszaeső Lazio együttese, a mérkőzés alakulását figyelembe véve viszont a fővárosiak még az egy pontnak is örülhetnek…

180310899-c42aa746-be69-486e-b0b7-9251eba359f5

Történt ugyanis, hogy az ismét a videóbíró negatív főszereplésével zajló mérkőzés ráadásának ötödik percében Ciro Immobile parádés megoldáshoz folyamodva Felipe Anderson beadását sarokkal továbbította a hazaiak hálójába. Nehét eldönteni, hogy a Lazio támadója valóban kapura szánta-e a sarkazást vagy csak “minden mindegy” alapon próbálta valamelyik társához juttatni a labdát, a végeredmény mindenesetre fantasztikusra sikeredett. Immobile ezzel a találattal egyébként 24-re emelte bajnoki góljainak számát, az Aranycipőért folytatott harcban jelenleg Harry Kane, Edinson Cavani, Mohamed Salah és Lionel Messi társaságában az élen áll.

Immobile Cagliari ellen szerzett gólja:

 

Az olasz sajtó azonnal párhuzamot vont egy korábbi zseni és szintén Lazio-játékos, Roberto Mancini 1999-ben szerzett Parma elleni találatával. “Mancio” akkor 1-1-es állásnál talán Immobilénél is szebb és tudatosabb mozdulattal vette be az ifjú Gigi Buffon kapuját.

Mancini Parma elleni varázslata:


(zp)