Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnok a Fradi lány csapata!

A nemrég besepert U17-es bajnoki cím mellé most az U15-ös lányok is felülhettek a trónra. Ráadásul utóbbi korosztály címvédőként, hiszen Dörnyei Balázs, korábbi utánpótlás kapitány csapata tavaly is elsőséget ünnepelhetett.

A nőifoci.com tudósítása szerint a Ferencváros játékosai nem csak a döntőben, de az egész tornán kimagaslottak a mezőnyből. A hatcsapatos küzdelemben a címvédő, és a nap folyamán újra győztes zöld-fehéreken kívül még érdekelt volt a Tolna-Mözs, a Pécsi VSK, a Viktória Optika FC, a Hegyvidék SE, és a Győri ETO gárdája.

A kissé bonyolult rendszer innentől a múlté, ez volt az utolsó alkalom, hogy a hat területi továbbjutó egy napon küzdött meg egymással, körmérkőzéses lebonyolításban. Érdekesség, de az utolsó fordulóban lejátszott FTC – Viktória meccs, döntőnek is beillet, lévén a két éllovasról volt szó. A találkozót végül a Fradi lányai nyerték meg 6-3-ra, így valóban sikerült számukra a címvédés. A bronzérem a Hegyvidék SE csapatáé lett pedig, a győri U15-ös lett a 4., a tolnaiak az 5., míg a PVSK a 6. helyen zárt.

Balogh József