Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

West Ham: Korábbi Real játékos pótolhatja Carrollt

Az utóbbi napokban egyre biztosabbá vált, hogy a kölcsönben, a West Ham Unitednél szereplő Liverpool csatár, a magas fizetési igények miatt nem marad a „Kalapácsosoknál”, és egyelőre visszatér padozni a Mersey-partjára.

Ennek ismeretében pedig nyilván való, hogy egy új, viszonylag gól erős támadóra lesz szüksége a londoni együttesnek. Az első számú jelölt a posztra, a spanyol válogatott, és a Sevilla csatára, Álvaro Negredo.

Sőt, a hírek már konkrét ajánlattételről szólnak, bár rögtön hozzá kell tennünk, hogy a sevillaiak nehezen, csak nagyon jó áron hajlandók megválni a 27 éves játékostól. A friss részletek szerint a WHU 17 millió eurót, és 3 milliónyi, esetleges bónusz kifizetését is vállalná.

Nos nem csodálkozunk, hogy az elmúlt szezonban összesen 31 gólt szerző támadóért kötik az ebet a karóhoz, José Maria Del Nido elnök úr a következőt nyilatkozta a spanyol együttes állásfoglalásában:
„A West Ham ajánlott 17 millió eurót, és 3 millió bónuszt. Szerintünk ez túl alacsony ár, Negredo ennél többet ér. Jelenleg, egy még négy évig érvényes szerződése van velünk. Különben is nálunk érzi otthon magát. Álvaro sok gólt szerzett, és boldogan játszik itt.”

Érdekesség, hogy a Sevilla már az átigazolási szezon kezdetén el kezdett gyengülni, ugyanis a minap a gárda egy másik kulcsembere már eligazolt, mégpedig Jésus Navas a Manchester Citybe.

Balogh József