Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hozta a kötelezőt a Schalke! – videóval

A Domenico Tedesco által irányított Schalke 04 a Christian Streich vezette SC Freiburgot látta vendégül a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 28. fordulójának szombati játéknapján… 

Teljes képernyő rögzítése 2018. 03. 31. 170920

A mérkőzés első kísérletét a 11. percben jegyezhettük fel, amit a Schalke részéről láthattunk. Ekkor Daniel Caligiuri eresztett meg egy lövést, ami viszont nem sikeredett valami erősre, így Schwolow könnyedén hárította a szélső próbálkozását. Nem sokkal később Di Santo eresztett meg egy távoli lövést, azonban a Freiburg portása ezt is magabiztosan védte. A 23. minutumban Oczipka ívelt remekül középre egy szögletet, melyet követően Naldo bólintott kapura, a rutinos brazil hátvéd nem sokat tévedett. Az első játékrész további részében egyik féltől sem láthattunk komolyabb lehetőséget, így ennek értelmében gólt sem, ebből kifolyólag a felek 0-0-ás döntetlenről várhatták a második félidőt. 

A fordulást követően megszerezte a vezetés Domenico Tedesco legénysége, a 62. percben büntetőhöz jutott a Schalke, amit Daniel Caligiuri magabiztosan értékesített. Néhány minutummal később emberhátrányba került a Freiburg, a vendég csapat első számú gólfelelősét, Nils Petersen-t veszítette el. A 73. percben pedig Burgstaller vette be a vendégek hálóját, az osztrák támadó pedig be is állította ekkor a mérkőzés végeredményét. 

Schalke 04 – SC Freiburg 2-0 (0-0)
Gólszerzők:
Caligiuri(62., büntető), Burgstaller(73.) ill. –
Kiállítás: – ill.
Petersen(65.)

Шальке – Фрайбург. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

További mérkőzés: 

Bayer Leverkusen – Augsburg 0-0
Gólszerzők:
 ill. –
Kiállítás: – ill. –