Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még egy lépéssel közelebb a Fradi bajnoki címe – videóval

Még ha igazi közhely is, de valóban oroszlánbarlangnak számít a Ferencváros otthona, a hipermodern Albert Stadion. Az NB1 25. fordulójának mai első meccsén a kiesőzóna elől menekülő Mezőkövesd látogatott az Üllői útra.

böde001

OTP Bank Liga – 25. forduló
Remek hangulatú mérkőzésen találkozott egymással a Ferencváros és a Mezőkövesd. A bajnokságot vezető Fradit egyértelműen úgy küldte a pályára Thomas Doll vezetőedző, hogy csak a győzelem az elfogadható, főleg azért, mert az előző körben csökkent a fővárosiak előnye a címvédő Videoton előtt. Mindez pedig az Újpest elleni rangadón elért döntetlennek volt köszönhető. RÉSZLETEK ITT!

A tét nem nyomta agyon a hazai játékosokat, sőt, nagyjából egy órán keresztül az ő remek produkciójuk miatt örülhetett a meccsre kilátogató több mint 8 ezer néző. A 32. percben Böde Dániel szerezte meg a vezetést. A madocsai csatár-félisten azonban csak az 50. minutumig örülhetett annak, hogy kétgólosra csökkentette hátrányát Varga Roland mögött a házi góllövőlistán. Ugyanis Varga talált be ekkor. A válogatott játékos így továbbra is magabiztosan vezeti a teljes góllövőlistát, mégpedig 15 találattal.

Az utolsó félórában már kevésbé szót a szép, ötletes játékról a meccs. A hajrában a csapatkapitány Böde helyére beálló Dejan Georgijevic köszönt be a vendégek kapujába. Ugyan Knézy kommentátort meglepte a mezőkövesdi játékosok feszültsége, tetten érhető agressziója (néha csak Solymosi játékvezetőn múlott, hogy nem kerültek emberhátrányba), pedig ebben nem volt semmi meglepő. A borsodi csapat ugyanis a hét végén akár a kiesőzónába is csúszhat, ha a Haladás és/vagy a Balmazújváros hozza saját bajnokiját.

Ferencvárosi TC – Mezőkövesd 3-0 (1-0)
Gólszerzők: Böde (32. perc), Varga (50.) Georgijevic (87.), ill. –

Balogh József