Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pontosztozkodás a genovai derbin – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 31. fordulójának szombati játéknapját a Sampdoria – Genoa genovai rangadó zárta. A Samp jobb volt mezőnyben az egész meccsen, ám gólt nem tudott egyik klub sem szerezni.

UC+Sampdoria+v+Genoa+CFC+Serie+DMIY1SnL7HLlNagy fölényben játszott végig a genovai derbin a kékmezes Sampdoria, ám gól nem esett a rangadón (forrás: zimbio.com)

A Sampdoria – Genoa találkozóval ért véget a szombati játéknap a Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójaban, vagyis egy genovai rangadó zárta a mai napot.

A Sampdoria számára a tét továbbra is az, hogy bejusson a legjobb első hatosba, és minimum ezzel Európa-liga selejtezőt játszhasson. A meccs előtt a Samp a 9. helyen állt 47 ponttal, míg a Genoa 34 egységgel volt a 12. pozícióban.

A városi rangadó első félidejében sok izgalmas dolog nem történt, 1-1 lövés találta el mindkét csapat kapuját, míg mezőnyben a Sampdoria uralta magasan a játékot. A második félidőben is hasonló volt a helyzet, viszont még inkább nagyobb lett a Sampdoria mezőnyfölénye, ám támadásaik végén egyik csapat sem találta el nagy számban a rivális kapuját. A meccs lefújásáig sem változott e tekintetben a helyzet, igaz, a csereként pályára lépő Galabinov bevette a Samp kapuját, viszont les miatt nem volt érvényes a találat. Így hát pontosztozkodással, azon belül 0-0-s döntetlennel ért véget a genovai derbi.

Serie A, 31. forduló
Sampdoria – Genoa • 0-0

VIDEÓ HAMAROSAN!

Nagy Dávid