Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simeone: “A Real kerete a legjobb!”

Az Atlético Madrid trénere, Diego Simeone nem kertelt a vasárnapi madridi derbi előtt. ‘Cholo’ kijelentette, hogy szerinte azzal a Real Madriddal találkoznak, melynek a legjobb kerete van Európa élcsapatai közül.

(Kép: marca.com)

“Mindenki tisztában van azzal, hogy nekünk milyen csapatunk is van. Megpróbálunk egységesen, együtt minden lehetséges pontot begyűjteni. Papíron azok vagyunk, akik vagyunk!” – Kezdett derbi előtt gondolatmenetét Simeone.

“Azt nem tudom, hogy a Real Madrid lenne-e a legjobb csapat Európában, azt azonban tudom, hogy nekik van a legjobb keretük. Jobb mint a PSG-nek, a Barcelonának, vagy a Manchester City-nek! Mint klub, nagyszerű munkát végeznek!” – Folytatta a “matracosok” trénere, aki ezt követően a hét közben fantasztikusat alakító Cristiano Ronaldóról a következőket mondta. “Önök szerint mi mást gondolhatnék róla, mitn azt, hogy fantasztikus futballista! Nem bonyolult Ronaldot jellemezni, hiszen a számok önmagukért beszélnek!”

Simeone mester saját csapatáról elmondta a véleményét. “A játékosaim elkötelezettek. Most, hogy Filipe Luis sajnos megsérült, 16-an vagyunk, a két kapussal együtt 18-an. Nem szeretnék bő keretet, így nem szeretném, hogy 25-en legyünk. Azok vannak itt, akik itt is akarnak futballozni, én pedig azt szeretném, hogy a játékosaim elkötelezettek, határozottak és szenvedélyesek legyenek. Mint minden klubnál, nálunk is nagyon sok múlik azon, hogy a futballisták miképpen érzik magukat!” – Így Simeone, hozzátéve még, hogy mivel rengeteg derbi van már a háta mögött, vezetőedzőként is, így szerinte az a legfontosabb, hogy szenvedéllyel tele fussanak ki a Bernabéu gyepére.

A Real Madrid – Atlético Madrid találkozót 16:15-tól a Sport 1 élőben közvetíti.