Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ból igazolna a Schalke – sajtóhír

A Gazzetta dello Sport információi szerint az – Olaszországon kívüli – átigazolási időszak finisében, a Schalke készen áll arra, hogy ajánlatot tegyen a Torinónál egy ideje már a távozás gondolatával kacérkodó Adem Ljajicért.

(Fotó: IOL)

A 26 esztendős szerb karmester tehetsége alapján akár már mostanra sokkal többre vihette volna, de a kiszivárgott hírek szerint korábban Sinisa Mihajloviccsal, mostanság pedig Walter Mazzarival sem igazán találta meg a közös hangot vezetőedzői közül.

A neves sportlap szerint Ljajic hétfőn tárgyalhat ügynökével a jövőjéről, korábban a Besiktas, a Fenerbahce és a Trabzonspor mutatott hajlandóságot a leigazolása iránt a török pontvadászatból.

A világbajnokságot is megjárt Ljajic 2010 óta légióskodik a Serie A-ban, ekkor igazolt ugyanis a Partizan Beogradtól a Fiorentina együtteséhez, mostani klubját, a Torinót az elmúlt két szezonban szolgálta, ahová az AS Romától került. A tavalyelőtti, első torinói szezonja kifejezetten meggyőzőre sikeredett, hiszen 36 mérkőzésen 12-szer volt eredményes, a 2017-2018-as kiírás során viszont rendre elveszítette kezdőhelyét, és csupán hat találatra futotta erejéből.

A tavalyi szezont a második helyen záró Schalke gárdája szombat délután a Wolfsburg vendégeként kezdi meg szereplését a Bundesliga 2018-2019-es idényében.

Tematikus Bundesliga-előzetesünk itt olvasható a gelsenkircheniekről:
Ezt érheti el a Schalke a bunkerfocival! – FC Schalke 04, VfB Stuttgart, Freiburg

(Fotó: TheFinalBall)