Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Tuchel még új igazolásokban bízik

A pénteki sajtótájékoztatón Thomas Tuchel a francia bajnoki címvédő Paris Saint-Germain vezetőedzője elárulta, hogy további igazolásokat remél csapata vezetőségétől. Mondanunk sem kell, nem kis nevek repkednek az idei nyáron eddig szokatlanul csendes párizsi klub körül!

“Remélem, hogy még nem ért véget számunkra az átigazolási időszak. Bízom a menedzsment és a sportigazgató munkájában – jelentette ki a PSG német vezetőedzője.

Néhány kiszemeltről a közelmúltban már beszámoltunk a FociClub.hu olvasóinak, mint például Filipe Luis kacsintgat a PSG felé, bár az Atlético Madrid éppen a minap jelentette ki, hogy nem kívánnak megválni a rutinos brazil bekktől. Ugyanerre a posztra kerülhet szóba a Tottenhamnél mellőzött Danny Rose megszerzése.

Az elmúlt szezonban sérülései miatt mindössze 10 bajnokin pályára lépő hátvédről maga Tuchel is elismerően nyilatkozott:

“Három évvel ezelőtt, amikor a Dortmund edzőjeként szembetaláltam magamat a Tottenhammel, nagyon meggyőzött Danny Rose játéka.”

Korábbi lapinformációk szerint a Spurs dán húzóembere Christian Eriksen is felkerült a PSG radarjára, s a goal.com értesülései értelmében a párizsi gárda 100 millió fontot (128.8 millió euró) sem sajnálna érte. A londoni klub háza táján a közelmúltban Toby Alderweireld és Mousa Dembele távozásának lehetősége ugyancsak felmerült a világsajtóban, de Mauricio Pochettino vezetőedző igyekezett lenyugtatni a kedélyeket, hogy minden játékosának meg szeretné adni a lehetőséget a továbbiakban is.

A francia bajnokságot két győzelemmel kezdő PSG ahhoz képest, hogy tavaly nyáron például Neymart és Mbappét vásárolta meg, a 2018-as transzfer időszak során eddig jelentősebb igazolásként csupán a tehetséges német hátvéd Thilo Kehrer és a veterán kapuslegenda Gianluigi Buffon megszerzését könyvelhette el. Itt az ideje a folytatásnak?!