Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos: Andre Schürrle a Chelsea játékosa…

A Chelsea, hivatalos honlapján jelentette be, Andre Schürrle leigazolását, aki a Bayer Leverkusen csapatát hagyja ott a londoni klubért.

Már április óta folynak a tárgyalások, ami mára, végül befejezettnek látszik. Néhány héttel ezelőtt a Chelsea ugyan megerősítette azt a hírt, hogy megegyeztek a német alakulattal Schürrle leigazolásával kapcsolatosan, de a transzfer még nem köttettet meg, továbbá még egy orvosi vizsgálaton is át kellett esnie a 22 éves csatárnak.

A 24- szeres német válogatott futballista öt évre írt alá, a Chelsea csapatához, aki majd a 14-es számú mezben fogja képviselni a londoni kékeket. A Bayer Leverkusen 22 millió eurót nyert a játékos eladásával.

,,Nagyon boldognak érzem magam és ez egy hatalmas megtiszteltetés, hogy ebben a klubban játszhatok majd. Nagyon nagy rajongói tábora van a csapatnak, ami elképesztő. Izgatottan várom a következő idényt.”– Olvasható Andre Schürrle nyilatkozata, a Chelsea hivatalos honlapján.

Schürrle 2011-ben csatlakozott a Leverkusen csapatához, előtte a Mainz színeiben rúgta a bőrt. 2011 és 2013 között 65 alkalommal ölthette magára a Leverkusen viseletét és 18-szor iratkozott fel a gólszerzők közé.

Hamarosan jönnek a részletek…

Lakatos Miklós