Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Kasımpaşa olyan, mint a Manchester City!

Igen, ezt a mondatot egy élő ember mondta ki. Mégpedig a Kasımpaşa frissen igazolt játékosa, a szíriai Sanharib Malki, aki a holland Rodát hagyta ott, hogy Törökországba igazolhasson.

A Rodánál magyar csapattársa is volt Malkinak, Németh Krisztián személyében. Malki egyébként a legfontosabb játékosa volt, házi gólkirályként, csapatkapitányként az RJC-nek, így nem meglepő, hogy a hollandok megkérték az árát a Kasımpaşa-tól. A „fájdalomdíj” 1,5 millió euró volt a szír támadóért.

Malki a következőt nyilatkozta a hivatalos bejelentés után:
„A Kasımpaşa óriási célokat tűzött ki. Kér szezonnal ezelőtt még alacsonyabb osztályban szerepeltek, tavaly pedig már a hatodik helyen zártak az élvonalban. A következő cél pedig az, hogy minden idényben az első háromban végezzen, így mindenképpen indulva valamelyik nemzetközi kupában. A klubnál minden új, és kiváló állapotban van. A játékosok egy öt csillagos szállodát élvezhetnek. A Manchester Cityvel azonos szinten vagyunk. Őszintén, nem számítottam rá, hogy ilyen környezettel találkozok.” –szólt a lelkesedés Malkiból.

A valóban szépreményű, és nagy célokat dédelgető Kasımpaşa-nál már szerződtettek két holland játékost, mégpedig Ryan Babelt, és Ryan Donkot.

Balogh József