Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Klopp a védelmébe vette Salah-t!

Nem túlzás azt állítani, hogy sokak legújabb nagy kedvence, a Liverpool kiválósága Mohamed Salah a BL-döntőn történt sérülés, a Ramos-eset és az azt kísérő médiaőrület óta nem találja azt a formát, melyet előtte egy szezonon át stabilan hozott. Milyen az ember? Egyből kritikával él, és vészharangot kongat. Jürgen klopp most kiállt játékosa mellett, és állást foglalt. 

Mohamed Salah a jelenleg futó szezonban 10 meccsen 3 gólt és 2 gólpasszt jegyez, ez pedig máris kritikára adott okot sokaknak – „Senki sem várta tőle, hogy öt-hat meccs után lőjön tíz gólt. Ugyanolyan keményen dolgozik, akárcsak tavaly, az egyetlen dolog ami megváltozott, hogy sokkal többet kérdeznek felőle. Tavaly kiváló szezonja volt, ami egyúttal nagyon kellemes meglepetést is hozott, idén eddig nincsenek olyan kimagasló mutatói, de ez rendben van” – mondta Klopp az újságíróknak.

Salah a 2017/18-as szezonban 52 meccsen 44 gólt és 16 gólpasszt jegyzett, ezzel a szerepléssel pedig igen magasra tette a lécet, és az elvárást.

„Kicsit olyan a helyzet, mint amikor nyerünk zsinórban három meccset és a sajtó szerint én vagyok a világ legjobb edzője. Aztán esetleg nem nyerünk három meccsen egymás után s rögvest bolond vagyok, aki semmit nem tud a labdarúgásról. Nyilvánvalóan nem igaz egyik sem. Nem aggódom Szalah miatt” – zárta mondandóját a Liverpool német vezetőedzője.

A Liverpool a válogatott szünet előtt hétvégén rangadót játszik, hazai pályán fogadjak a Manchester City-t.