Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Keretet hirdettek a németek! – Íme a 23 fős névsor

A német labdarúgó-válogatott kapitánya, Joachim Löw kihirdette 23 fős keretét az UEFA Nemzetek Ligája következő fordulójára.

 

Az egyetlen meglepő név a keretben, a 27 esztendős Mark Uth lehet. A támadó a nyáron igazolt a Hoffenheimtől a Schalkéba, ahol eddig az egész csapattal egyetemben csapnivaló teljesítményt nyújtott. A tavaly 17 gólig jutó csatár idén még egyszer sem vette be az ellenfelek kapuját, de ennek ellenére is debütálhat a Nationalelfben Hollandia vagy Franciaország ellen. Ennek okáról Joachim Löw is beszélt.

„Már régóta figyeltük Mark Uth-ot. Dinamikus, van sebessége és veszélyes a kapu előtt. Megakarjuk őt ismerni jobban.” – árulta el a német szövetség weboldalának Löw.

A teljes, 23 fős keret:

Kapusok: Manuel Neuer (Bayern Munich), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona), Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt).

Védők: Jerome Boateng (Bayern Munich), Matthias Ginter (Borussia Monchengladbach), Jonas Hector (Cologne), Mats Hummels (Bayern Munich), Thilo Kehrer (Paris Saint- Germain), Antonio Rudiger (Chelsea), Nico Schulz (Hoffenheim), Niklas Sule (Bayern Munich).

Középpályások: Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (PSG), Joshua Kimmich (Bayern Munich), Leon Goretzka (Bayern Munich), Kai Havertz (Bayer Leverkusen), Leroy Sane (Manchester City), Marco Reus (Borussia Dortmund), Sebastian Rudy (Schalke), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Muller (Bayern Munich).

Támadók: Mark Uth (Schalke), Timo Werner (RB Leipzig)