Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Niko Kovac: „Nem küldhetek tizenegy játékosnál többet a pályára.”

A német Bundesliga 7. fordulójában a Bayern München otthonában fogadja a Borussia Mönchengladbach csapatát. A találkozó előtt a csapat vezetőedzője, Niko Kovac nyilatkozott a sajtónak, amelyben több témát is érintettek.

A Bajorok az elmúlt három tétmérkőzésükön meglepetésre nyeretlenek maradtak, ami azért ritkaság Németország azon táján. Természetesen a sajtóban sok-sok pletyka és információ megjelent azzal kapcsolatban, hogy mi lehet ennek a rossz sorozatnak az oka, amiről mi is beszámoltunk a nap folyamán. A „Bőrnadrágosok” horvát trénere, Niko Kovac azonban ma kifejtette, hogy igazából semmi probléma sincs a csapattal.

„Minden futballista a lehető legtöbbet szeretné játszani, ami természetes, ahogyan az is, ha valaki a kevesebb lehetőség miatt egy kissé frusztrált. A keretünk teli van minőségi labdarúgókkal, nem küldhetek tizenegy játékosnál többet a pályára.” – árulta el a horvát tréner, aki a sajtóban megjelent olyan pletykákra reflektált ezzel, mely szerint James Rodriguez komolyan elégedetlenségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy kevesebb szerepet kap.

„Megértem, hogy James több időt szeretne a pályán tölteni, és mindenki mást is. Nekem az a feladatom, hogy egyensúlyt teremtsek a játékosok között. Mindenkit tűzben kell tartanom.”

A horvát tréner az öltözői hangulatról is beszélt.

„Három mérkőzés óta nyeretlenek vagyunk, ami miatt mind csalódottak vagyunk. Ugyanakkor válságról szó sincs, a hangulat továbbra is jó, az öltöző pedig egységes.” – zárta Kovac.

A Bayern München holnap este 18:30-as kezdéssel fogadja a Borussia Münchengladbachot, amely mérkőzést a Sport 2 élőben közvetít.