Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Mourinho utolsó lehetősége – sajtóhír

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, José Mourinho ma este 18:30-tól utolsó alkalommal ülhet le a Manchester United kispadjára, amennyiben a “Vörös Ördögök” vereséget szenvednek az Old Traffordon a Newcastle Unitedtől – mindezt újabb forrás erősítette meg.

A The Sun után ezúttal a minap Mirror közölte az ultimátumot, amely arra hivatkozik, hogy a klub vezetősége már elvesztette a bizalmát a portugál menedzser irányába. Sőt, a forrás úgy tudja, hogy Mourinho kirúgása után a csapatot játékosként 2006-tól 2018-ig szolgáló Michael Carrick ülhet le ideiglenesen a kispadra, amíg nem találják meg a hosszútávú megoldást – például Zinedine Zidane személyében.

A Manchester United utoljára szeptember 19-én, a Young Boys ellen a BL-ben tudott meccset nyerni, a hazai porondon a Watford elleni, szeptember 15-i győzelem óta nyeretlenek, múlt héten például a West Ham United ellen kapituláltak, és a Ligakupától (Carabao Cup) is búcsúztak.

A Premier League hétvégi fordulója emellett számtalan, további érdekes kínálatot tartogat az angol futball szerelmesei számára – a pontos felhozatalért ajánljuk forduló-előzetesünket!