Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a FCA cseh légiósa

A Bundesliga tagságát nagy nehézségek árán megtartó FC Augsburg együttesének egyik kreatív középpályása új szerződést írt alá.

“Nem csak a vezetőség bizalmának örülök, amit belém fektetnek, hanem annak a lehetőségnek is, hogy hosszú távon játszhatok az Augsburgban. Nagyon jól érzem magam ebben a környezetben és ebből fakadóan remek, hogy ezt a sikeres utat én is járhatom tovább.” – mondta a sikeres tárgyalásokat követően a cseh.

Jan Morávek már két szezon óta mondhatja magát az FC Augsburg futballistájának. A 23 esztendős játékos még az FC Schalke 04-től érkezett, ahol nem tudott meghatározó szerepet kiharcolni magának. Az előző szezon során sérülésekkel is bajlódott, így 21 Bundesliga mérkőzésen kapott lehetőséget, egyszer volt eredményes és három találatot készített elő.

“Jan egy nagyon fontos tagja a csapatunknak, aki azonosulni tud a csapat céljaival. Ezért vagyunk nagyon boldogok, hogy ilyen korán sikerült meghosszabbítanunk a szerződését.” – így Stefan Reuter, az FCA sportigazgatója.

A 3-szoros cseh válogatott középpályás új kontraktusa 2017 nyaráig érvényes.

Kostyál Balázs