Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin válogatott hátvéddel erősített a Málaga!

A Súlyos szakmai és anyagi válságban egyaránt tengődő Málaga labdarúgócsapata, bejelentette, hogy 3 évre szerződtette az argentin válogatott Marcos Angelerit.

A kulcsembereit elveszítő Málaga a lehetőségeihez képest mindenképpen szeretné megerősíteni keretét a következő szezonra.

A szakmai és anyagi válságban egyaránt vergődő Málagát a nyáron többek között olyan kulcsjátékosok hagyták el, mint Isco, Jéremy Toulalan, Joaquin vagy éppen Martin Demichelis. A csapat vezetői azonban valahogy mégis előhúznak egy-két új nevet a kalapból.

Legutóbb pont az argentin válogatottban is megfordult, ott 4 alkalommal pályára lépő Marcos Angeleri lett a “szerencsés választott”. A 30 éves hátvéd 2009-ben debütált hazája válogatottjában; 2010 és 2012 között pedig az angol első osztályú Sunderland játékosa volt – igaz csak 3 bajnokin lépett pályára a szigetországban.

Angeleri az Estudiantes csapatát hagyta ott a Málaga kedvéért. Jóformán a védelem minden posztján bevethető hátvéd új csapatában honfitársát, Martin Demichelist hivatott majd pótolni. Az átigazolás pontos részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra a felek; csupán annyit lehet tudni, hogy a játékos 3 évre írt alá a Málagához.

Nagy Ákos