Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Julio Cesar a Fiorentina-ban köthet ki

Nem kis meglepetés lenne az biztos, de az átigazolási piacon bármi megtörténhet és most igencsak aktívak és eredményesek a Violák. Sajtóinformációk szerint a játékos és az olasz élvonalbeli klub között már megkezdődött az egyeztetés.

A brazil válogatottal nemrég Konföderációs Kupát nyert, s a torna legjobb kapusának is megválasztott Julio Cesar egyre közelebb az olaszországi visszatéréséhez. A QPR kapusát már korábban is szóba hozták több olasz klubbal. Legutóbb az AC Milannal és a Napolival. Most viszont úgy tűnik, hogy a Fiorentina lehet a befutó.

Olasz sajtóinformációk szerint a Vicenzo Montella vezette együttes megvásárolná a 33 éves kapust. Cesar ugyanis nem kifejezetten szeretne a Championshipben védeni, s ezt a jelenlegi klubjánál a QPR-nál is tudomásul veszik. A Fiorentina tehát egy jó ajánlat esetén meg tudja szerezni a kiváló hálóőrt, s ez már sokadik nagy fogása lenne a klubnak a nyári mercato során.

Mint ismeretes Cesar korábban már szolgálta az Inter együttesét 2005-től egészen 2012-ig, s a Nerazzurrikkal mindent meg is nyert, amit csak lehetett. Szóval nem lenne ismeretlen számára az olasz légkör.

Báló Bence