Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A Sevilla tehetsége érkezik; Khedira távozhat! – Sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint Sami Khedira szolgálataira nem tartanak tovább igényt Madridban, így a német válogatott középpályás távozhat a nyáron. A ‘Sport.es‘ értesülései szerint Khedira utódja Geoffry Kondogbia lehet; állítólag a Real és a Sevilla mindenben megállapodott egymással a fiatal francia játékos átigazolásáról.

A Sevilla és a Real vezetői állítólag igen komoly tárgyalásokat folytatnak a háttérben Kondogbia klubváltásáról. A ‘sport.es‘ úgy tudja, hogy a Real 12 millió eurós ajánlata igencsak gondolkodóba ejtette a Sevilla vezetőit, és akár már a héten megegyezés születhet Kondogbia átigazolásáról. A 20 éves középpályás egy év alatt óriási fejlődésen ment keresztül, és a Sevilla kulcsemberévé vált. A tavalyi szezonban 37 mérkőzésen lépett pályára, amely beszédes adat egy ilyen fiatal játékos tekintetében.

Az U20-as francia válogatott tehetség esetleges szerződtetésével Madridban Sami Khedira sorsa megpecsételődhet. Ugyanis Carlo Ancelotti állítólag csupán 3. vagy 4. opcióként számolna a német válogatott kulcsemberével;hiszen az olasz szakembernél Xabi Alonso, Illaramendi és még Luka Modric is előrébb áll a sorban.

A spanyol lapok szerint napokon belül eldől, hogy hol folytatja az említett két játékos.

Nagy Ákos