Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus elengedi mellőzött védőjét – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus a nyáron el szeretné engedni a szezonban eddig is sokat mellőzött szélső védőjét, a brazil Alex Sandrót.

Képtalálat a következőre: „alex sandro juventus”

Forrás: tuttosport.com

Olasz sajtóinformációk szerint a Juventus hajlandó eladni védőjét, Alex Sandrót. A brazil játékos ebben a szezonban alig kapott lehetőséget, mindössze 17 mérkőzésen lépett pályára. Sandro szerződése 2023-ig köti őt a klubhoz, ám ha továbbra sem képes az elvárásoknak megfelelően teljesíteni, akkor nyugodt szívvel megválnak tőle. A játékost egyébként a saját szurkolói fütyülték ki szombaton.

A Juventus annyira nyitottá vált az eladásra, hogy a hírek szerint már meg is határozták az árát 50 millió euróban, de meghallgatják a beérkező ajánlatokat. A Juve a helyére olyan nevekben gondolkodik, mint Marcelo, akit már többször összeboronáltak az olasz klubbal, vagy a Benfica játékosa Alex Grimaldo, illetve a Chelsea-ből Emerson Palmieri.

Alex Sandro 2015-ben igazolt a Juventusba a Porto csapatából 26 millió euróért. azóta 149 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, és 9 gólt és 20 gólpasszt jegyzett.