Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurs a favorit a Lyon sztárjáért – sajtóhír

Az aktuális angol lapértesülések szerint a ma esti Bajnokok Ligája-döntőjére készülő Tottenham együttese számít a legnagyobb esélyesnek a nyári átigazolási időszakban az Olympique Lyon csapatától várhatóan csillagászati áron távozó tehetséges középpályás megszerzésére…

Az angol Metro nevű lap értesülései szerint a Tottenham csapata immár konkrét ajánlattal jelentkezett be az Olympique Lyon vezetőségénél a rendkívül fényes jövő előtt álló Tanguy Ndombele leigazolása érdekében.

A 22 éves kongói származású francia korosztályos válogatott középpályást az OL közel 100 millió euróért adná el, miután hatalmas az érdeklődés az “új Pogba” iránt. Korábban a teljesség igénye nélkül többek közt a Real Madrid és a Manchester United csapatával is hírbe hozták már őt, eddig a legfőbb érdeklődőnek pedig a PSG és a Juventus számított.

Ndombele 2023-ig rendelkezik érvényes szerződéssel jelenlegi klubjához, az idei szezonban 48 tétmérkőzésen lépett pályára, s fiatal kora ellenére az OL kirobbanthatatlan alapembere.