Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bale: “Cristiano a főnök!”

Gareth Bale úgy tűnik, hogy tudja hol a helye a Realnál. A walesi klasszis Cristiano Ronaldo mögé helyezi magát a csapaton belül. Részlet a ‘Marca‘ honlapján olvasható interjúból.

“Egy álmom vált valóra azáltal, hogy a Real Madrid játékosa lehetek. 9 éves koromban szinte le se vettem magamról a Real emblémával díszített pólómat!” – kezdte Bale a nyilatkozatát, ami kissé elég közhelyesen indult…

A Realhoz akartam igazolni. Mindig is követtem a spanyol focit, nagyon szeretem a bajnokságot is. A Real Madrid számomra a lehető legjobb hely.” – folytatta Bale, aki majd kitért a Cristiano Ronaldóra vonatkozó jövőbeni kapcsolatára is. “Ronaldo egy igazi példakép, a számomra a világ legjobb játékosa. Azért vagyok itt, hogy együtt nagy dolgokat vigyünk véghez, sikeresek legyünk a Real Madrid színeiben. Hogyha azt szeretnék kérdezni, hogy miben tudok segíteni Cristianónak, akkor az a válaszom, hogy ő egy külön kategória, nem hiszem hogy én bármiben is tanácsot adhatnék neki”

Az újságírók nagy örömére Bale egy aprócska titkot is elárult. “Ronaldo lesz a pályán a főnök minden tekintetben. Ő a csapat legfontosabb játékosa. Természetesen a szabadrúgásokért is ő felel majd; tanulni szeretnék tőle!” – Nyilatkozta a szintén zseniális szabadrúgásairól híres walesi.

Gareth Bale igazán illedelmesnek tűnik portugál kollégájával szemben; persze ez lehet hogy csupán a kezdet még… Mindenesetre Cristiano Ronaldo örülhet annak, hogy igencsak magas egója nem sérül Bale érkezésével.

Nagy Ákos