Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kapussal bővült az Újpest, Futács aláírt Diósgyőrbe

Maradtak még bejelentetlen átigazolások idehaza.

Újpest. Szerb U21-es válogatott kapussal bővült a lila-fehérek kerete. Marko Dmitrovic egy évre írt alá. A 194 centi magas hálóőr 1992. jnuár 24-én látta meg a napvilágot. Eddig csak nevelőegyesületében, a Crvena Zvezdában futballozott. Az szerb korosztályos válogatottak közül az U19-esben kilenc alkalommal lépett pályára, míg az U21-ben eddig kétszer állhatott a gólvonal elé. Dmitrovic korábban járt próbajátékon a Diósgyőrnél is, értékét 300 ezer euróra taksálja a transfermarkt.de internetes portál.

Diósgyőr. Hivatalosan is csatlakozott a miskolci alakulathoz Futács Márkó. Minderről a Leicester City honlapja számolt be. Futács első élvonalbeli meccsét játszhatja szeptember közepén, miután 16 évesen külföldre ment. Egy évig kölcsönben szerepel majd a piros-fehéreknél.

MTK. Meglepő hír látott napvilágot. A Kék-fehérek szerződést bontottak Pál Andrással. Ez azért is érdekes, mert a támadó és gólhiányban szenvedő fővárosiaknak szüksége lenne rá. Pál a több játéklehetőség miatt távozik.

Pápa. Nézeteltérés támadt Tóth Bálint vezetőedző valamint Orosz Márk és Ivancsics Gellért között, akik ma beszélgetésen vesznek részt Bíró Péter tulajdonosnál. Eyes hírek szerint a két futballistának távoznia kell, ám Árki Gábor klubmenedzser tagagadja ezeket az információkat.

Gavalovits Sándor