Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic: Nem csak gólszerzésre vagyok jó!

A francia bajnoki címvédő Paris Saint-Germain támadója, Zlatan Ibrahimovic kikelt magából, ugyanis sértésnek veszi, miszerint csak az ő feladat lenne a gólszerzés, illetve, hogy neki különben is, más dolga is van a pályán.

A svéd válogatott 32 esztendős támadója tavaly 30 góllal, toronymagasan lett a Ligue 1 gólkirálya. Azonban az idei kiírásban egyelőre sem ő, sem a PSG nem remekel. A mindig is különc viselkedéséről ismert támadó, az eddigi fordulóban, csak egyetlenegyszer talált a kapuba.

Sokan ebből fakadóan pedig Ibrahimovic nyakába varrják azt, hogy a párizsiak egyelőre elég halványul teljesítenek, címvédő létükre. Természetesen a mindig szókimondó svéd azonnal kifakadt a fanyalgókra:
„Az emberek mindig követelőznek, mindig többet várnak tőlem. Egy támadónak mindig fontos, hogy gólt szerezzen. De én nem akarom, hogy csak erről ezért legyek a pályán. Megpróbálok úgy játszani, hogy segítsek a csapatnak. Remélem, hogy hasznukra válok másban is. Fontos, hogy a gólszerzés felelőssége megosztott legyen. A PSG-nél, nekünk pedig mindig sok gólt kell szereznünk.” –igyekezett saját válláról levenni a terhet, Ibra.

Balogh József