Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Keserű valóság – Neymart már Iniesta is megelőzi a sorban!

A Barcelona új szerződést kíván kötni Andrés Iniestával. A spanyol válogatott karmestere az új feltételek értelmében több pénzt kereshetne Neymarnál. Az újonnan szerződtetett brazil zseninek ez egy újabb rossz hír barcelonai karrierjében; a sajtó máris kikezdte Neymart!

Az FC Barcelona csapatánál az utóbbi napokban a szerződéshosszabbításokról szól a fáma. A katalánok már hosszabbítottak Xavival és Puyollal 2016-ig; illetve Busquetsszel, Messivel és Tellóval 2018-ig.

A legújabb hírek szerint a regnáló spanyol bajnoknál Andrés Iniestával szeretnének szerződést hosszabbítani, szintén 2018-ig. Iniestának a klub merően új feltételeket kínálna, hogy mást ne említsünk a spanyol klasszisnak 12 millió euróra emelnék a fizetését, amely plusz 3 millió euróval emelkedhetne bizonyos feltételek teljesülése mellett.

Mindez azt jelentené, hogy Iniesta Neymar elé kerülne rangsorban, és a klub második legjobban fizetett játékosa lenne Messi mögött. A ‘Marca’ szerint ez meg is fog történni! Neymar önérzete pedig jelentősen sérülhet ezáltal, hiszen nem elég hogy még mindig nem állandó tagja a brazil zseni a Barca kezdőcsapatának; a sajtó szerint Neymar az Iniesta körüli helyzetet úgy is értelmezheti, hogy egyre lejjebb szorul a csapaton belüli ranglétrán.

Nagy Ákos