Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligakupa: Az MTK nyerte a fővárosi derbit, három elsőosztályú klub is megégett

Öt mérkőzéssel kezdetét vette az idei Ligakupa-sorozat.

Ami a fél ötkor kezdődő összecsapásokat illeti, meglepetésnek tűnhet a Szigetszentmiklós sikere a Honvéd ellen, illetve a Kisvárda Diósgyőr ellni döntetlenje.

A. csoport
MTK – Vasas 3-1
g.: Eppel M. (37., 44.), Horváth P. (50.) ill.: Coelho (79.)

Magabiztos sikerrel kezdett Garami József Legénysége a jobb sorsra érdemes Vasas ellen. A régi-új támadó duplával jelentkezett.

Kisvárda – Diósgyőr 1-1
g.: Lakatos L. (8., 11-esből) ill.: Nikházi (52.)

Bátran kezdett a hazai együttes, aminek korán gól lett jutalma, ugyanis a várdaiak egy ajándék tizenegyessel szereztek vezetést, amelyet csak a második félidőelején tudott kiegyenlíteni a vendég miskolci csapat.

B csoport
Debrecen – Nyíregyháza 3-0
g.: Ferenczi J. (52.), Brkovic (66.), Sidibe (74.)

Magától értetődő természetességgel nyerte a rangadót a hajdúsági együttes. Igaz kellett egy félidő mire Kondás Elemér legénysége belelendült.

D csoport
SZTK-Erima – Honvéd 2-0
g.: Zsivóczky N. (2.), Takács T: (70.)

Meglepetés a javából. A szigetszentmiklósiak nagyon gyorsan megszerezték a vezetést jelentő gólt, amit a hetvenedik percben megdupláztak. A kispestiek csak helyzetekig jutottak.

Cegléd – Puskás AFC 2-2
g.: Koncz Zs. (13.), Medgyesi L. (77.) ill.: Zsolnai (44., 11-esből), Baracskai (49.)

A ceglédiek nem sokat teketóriáztak, negyedóra alatt berámolták a vezető találatot, amit a szünet előtt Zsolnai egalizált. Fordulás után gyorsan átvette a vezetést a Benczés-legénység, de a hajrához közeledve Medgyesi révén az egyik pontot otthon tartotta a CVSE.

Gavalovits Sándor