Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A kiesőjelölt ellen bukott bajnoki pontokat a Real Madrid – videóval

Hihetetlen blama a Santiago Bernabeu stadionban, hazai pályán bukott a listavezető Real Madrid.

(forrás: as.com)

Elképesztő hideg zuhanyt kapott Zinedine Zidane együttese a LaLiga 24-ik fordulójának zárómérkőzésén, ahol a Habfehérek a kiesőjelölt Celta Vigot fogadták hazai pályán a Santiago Bernabeu stadionban.

A listavezető Real Madrid drukkerei hihetetlen örömmel ülhettek le a vasárnapi játéknap mérkőzésére, hiszen visszatért a közönségkedvenc nyári szerzemény, Eden Hazard, aki 80 nap sérülést követően léphetett újra pályára. Azonban az öröm nem tarthatott sokáig, hiszen a Celta Vigo orosz támadója, Fyodor Smolov már a mérkőzés 7-ik percében megszerezte a vezetést a vendégek számára, melyre a hazaiak egy félidőn át nem tudtak válaszolni.

A mérkőzés második részében azonban felpörögni látszódtak az események, előbb Marcelo labdáját Toni Kroos tudta értékesíteni az 52-ik percben, majd bő 10 perccel az egyenlítést követően egy Eden Hazard ellen elkövetett szabálytalanság után lőhetett büntetőt Sergio Ramos. A madridiak kapitánya könnyedén értékesítette a sokak által meccslabdának vélt találatot, azonban a csereként beálló Santi Mináé volt az utolsó szó, aki a 85-ik percben szinte a semmiből egyenlített, ezzel beállítva a mérkőzés 2-2-es végeredményét.

Real Madrid – Celta Vigo : 2-2
Gólszerzők: Kroos (52.) Ramos (65.) ill.  Smolov (7.) Mina (85.)
Kiállítás: – ill.