Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Megegyeztek Valdés utódjával!? – Sajtóhír

A ‘Marca‘ információi szerint a Barvelona szóban megállapodott a Borussia Münchengladbach kapusával, Marc-André terStegennel. A német válogatott tehetséges hálóőre válthatja tehát a szezon végén távozó Victor Valdést.

mint ismert, Victor Valdés a nyári uborkaszezonban bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a Barcával, és az új idény végén távozik a katalánoktól. A saját nevelésű Valdés utódját a játékos döntésének értelmében bőven van ideje megtalálnia a Barca vezetőségnek. Ennek ellenére, úgy hírlik, hogy a katlánok már meg is találták azt a kapust, aki Valdés örökébe léphet.

A ‘Marca‘ ugyanis arról számolt be, hogy a katalánok szóban mindenben megállapodtak Marc-André ter Stegennel, a Borussia Münchengladbach német válogatott hálóőrével. A Barca vezetői azonban kivárnak, lévén hogy a mindössze 21 éves ter Stegennek miként sikerül az idei szezonja a Bundesligában. A nagy jövő előtt álló kpust a ‘Marca’ szerint egyedül a rutintalansága választhatja el a Camp Nou öltözőjétől.

Mivel ter Stegen a jövő hálóőre, a ‘Marca’ megemlítette ismét Pepe Reinát és az Atléticós Thibaut Courtois-t is a Barcával kapcsolatban. Jelen állás szerint a legesélyesebb azonban ter Stegen lehet Valdés pótlására. Azonban változnak az idők…

Nagy Ákos