Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aranylabdát akar a Juve csillaga!

A jelek szerint minden meg van a francia Paul Pogbában ahhoz, hogy nagy játékos legyen. A tehetsége eddig sem volt kérdéses, azonban a minap megmutatta, hogy a magabiztosságával sincs semmi baj.

A Juventus mindössze 20 esztendős középpályása a minap elárulta, hogy addig nem fogja teljesnek tekinteni pályafutását, amíg el nem nyeri az Aranylabdát.

Pogba tavaly nyáron igazolt a torinóiakhoz, a Manchester United csapatától, ahol már 16 éves kora óta nevelkedett. Az előző idényben egyből sikerült is berobbannia a Serie A-ban, hiszen hamar a Juve nélkülözhetetlen játékosai közé nőtte ki magát. Ám teljesítményén még bőven látszott, hogy a bajnoki cím ellenére, a guineai származású labdarúgónak is van hová fejlődnie.

Pogba idén márciusban már a gallok felnőtt válogatottjában is bemutatkozhatott, ám a nyáron még az U20-as csapat kapitánya volt, amely megnyerte a korosztályos Világbajnokságot, Törökországban.

„Megnyertem a Világbajnokságot, én lettem a torna legjobb játékosa. De nem érzem, hogy a Világ királya lennék. Én nem fogok megállni, amíg meg nem nyerem az Aranylabdát.” – nyilatkozta a fiatal francia.

Balogh József