Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coentrão: Méltó vagyok a Real mezére!

A portugál balbekk, Fábio Coentrão elhatározta, hogy a hosszú hányattatás után végre beverekszi magát a Real Madrid. Pedig a mellőzött játékos helyzete nem könnyű, ugyanis még csak a kispadra sem lett nevezve, a „Blancok” eddigi három bajnokiján.

Fábio Coentrão úgy gondolja, hogy mindenképpen megérdemelnél a lehetőséget a bizonyításra, hiszen a nyári átigazolási időszakban a Manchester United szerette volna leigazolni, ám a transzfert megvétózta eddigi kenyéradója, a Real Madrid. Pedig az utolsó pillanatokig úgy volt, hogy létrejöhet az ügylet, a portugál védő már nagyon biztos volt a dolgában, ám végül maradnia kellett, így honfi-, és csapattársainak, Pepének, és Ronaldonak kellett vigasztalniuk, az elkeseredett Coentrãot. A kezdeti szomorúság azonban már úgy tűnik a múlté, és a szélső már most jobb kedvvel néz, a kihívások elébe.

„Azt akarom, hogy jobb legyek, mint tavaly, annak ellenére, hogy már így is egy bizonyos szinten vagyok. Meg akarom mutatni mindenkinek, hogy megérdemlem, hogy a Real Madrid tagja legyek. Volt egy esélyem, hogy a Manchester Unitedhez menjek, de itt vagyok még most a Real Madridnál, és ez az, ami számít.” – próbálta optimistán nézni helyzetét Coentrão.

Pedig egyelőre aztán valóban nem túl rózsás a portugál helyzete. Az előző idényben saját honfitársa, José Mourinho sem favorizálta, most pedig az utód, Carlo Ancelotti sem vele akarja megoldani, a védelem baloldalát.

Balogh József