Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Setién kilőtte az összes Rakitic pletykát!

Döbbenetesen egyértelmű kinyilatkoztatást tett az FC Barcelona szezon közben kinevezett vezetőedzője, Quique Setién. A 61 éves szakember szerint teljesen feleslegesek az Ivan Rakitic távozásáról szóló pletykák, ugyanis a csapat jövőjét a horvát középpályással képzeli el.

A mostanra már 32 esztendős Rakitic még 2014-ben csatlakozott az FC Barcelonához, azóta pedig szinte mindig alapembernek számított a kezdőcsapatot érintő kérdésekben. A világbajnoki ezüstérmes játékos jelenlegi szerződése 2021. nyaráig érvényes a Camp Nou-ban.

A sajtó már jó ideje egyfajta csereáruként számolja fel Rakitic játékjogát, ha az Inter vagy a Juventus valamelyik sztárjának megszerzése kerül szóba az FC Barcelona kapcsán. Azonban a jelek szerint a horvát középpályás nem megy sehova, erről pedig a már emlegetett Setién beszélt:

„Számítok minden olyan játékosra, aki velünk szerződésben van, és engedelmeskedik. Nemcsak Ivanról van szó, hanem sok más ilyen játékosról is beszélek. Szükségünk lesz az egész csapatra, hogy elérjük a céljainkat ebben a helyzetben.”

– zárta le a Rakitic jövőjével kapcsolatos találgatásokat, a Barca trénere.