Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Kérdéses Thiago Silva visszatérése

Tegnap este komolynak tűnő sérülést szenvedett Thiago Silva, a francia bajnok Paris Saint-Germain védője. A brazil játékos alig negyedóra után volt kénytelen elhagyni a pályát, helyére pedig a veterán Zoumana Camara állt be.

A derbi végül 1-1-es végeredménnyel zárult, a párizsi Parc de Princes-ben. A megszerzett egy-egy ponttal sem nem csökkent, sem nem nőtt a különbség, a két gárda között. Sőt, a PSG legalább már fel tudott lépni a dobogó második helyére, és kétegységnyi távolságból követheti, a Monacót.

Azonban a kis öröm mellett szomorúság is vegyült a párizsiak érzelmeibe, ugyanis már a találkozó elején elveszették születésnapos csapatkapitányukat. A 29 esztendős Silva combizma sérült meg, bár egyelőre pontos diagnózisról korai lenne beszélni. A remény él egyelőre, ugyanis a jelek szerint csak kisebb húzódás lehet a ludas, a bekk tüzetes vizsgálata pedig ma délután lesz esedékes.

Természetesen a Paris Saint-Germina nyáron kinevezett vezetőedzője, Laurent Blanc reménykedik, hogy kapitánya szerdán ismét ott lehet majd a védelemben, a Valenciennes elleni, hétközi bajnoki fordulóban.

Balogh József