Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ügynöke már új csapatot keres az Arsenal sztárjának – sajtóhír

Az aktuális nemzetközi lapértesülések egyre inkább biztosra veszik, hogy az idény végeztél “kedvezményes” áron maga mögött hagyhatja Londont az Arsenal francia támadója, a kérdés már inkább csak az, hogy melyik lesz az új csapata….

A Calciomercato értesülései szerint az Arsenal együttesétől kevesebb lehetősége miatt nyáron távozni készülő Alexandre Lacazette számára ügynöke már gőzerővel keresi a következő klubot. A forrás beszámolója szerint a labdarúgó képviselője már a minap új elnököt választó Barcelona és a hétvégén rangadót nyerő Juventus elöljáróival is felvette a kapcsolatot védence esetleges nyári klubváltása elősegítése érdekében.

A 30 éves támadót még 2022-ig köti szerződés az “ágyúsokhoz”, ám az idei szezonban nyújtott mérsékeltebb teljesítménye okán egyre gyakrabban merült fel a sajtóban a nyári távozásának lehetősége. A korábban az Olympique Lyon csapatában szereplő 16-szoros francia válogatott támadó míg az első két londoni évében együttesen 27 gólt szerzett, addig az angol bajnokság legutóbbi kiírását csupán tíz találattal zárta, jelenleg pedig kilenc gólnál tart.

Lacazette összességében három és fél év alatt 158 meccsen 59 gólt lőtt az Arsenal színeiben, ami az első számú gólfelelős, Aubameyang “farvízén” nem számít rossz teljesítménynek, de az elmúlt időszakban kiesett Mikel Arteta menedzser bizalmi köréből.