Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A klublegendának elege lett, távozhat! – Sajtóhír

Iker Casillas egy spanyolországi sajtórendezvényen arról beszélt, hogyha 3 hónapon belül sem változik a helyzete a csapatnál, akkor komolyan elgondolkodik majd azon, hogy távoznia kell szeretett csapatától!

Iker Casillas remek sportember, ezt már korábban is tudtuk. A Real Madridnál már most legendává váló hálóőr egyelőre zokszó nélkül viseli, hogy nem kap állandó lehetőséget a kapuban Diego López mögött.

Casillas formájával semmi gond nincs, ezt bizonyítja a Bajnokok Ligája meccseken, illetve a spanyol válogatott találkozóin is. Casillas elfogadta, és megértette Calo Ancelotti azon döntését, hogy az olasz mester jelenleg Diego Lópezt favorizálja a bajnokságban. Azonban a rutinos kapus is tudja, hogy sokáig nem lehet türelemmel!

“Számomra most az a legfontosabb, hogy visszaszerezzem a helyem a kapuban. Nagyon keményen edzek, és kész vagyok harcolni is! Tisztában vagyok azzal, hogy a csapat összeállítása az edző dolga, így el kell fogadnom a döntését is. Annyit tehetek, hogy megpróbálok bizonyítani a csapatba kerüléshez. Mindenki tudja, hogy mit jelent számomra a Real Madrid! Addig szeretnék itt játszani, ameddig csak lehet; azonban hogyha a helyzetem nem változik körülbelül 3 hónap múlva se, akkor valóban el kell gondolkodnom azon, hogy távozzak! – Nyilatkozta óriási tartásáról tanúbizonyságot téve Casillas, aki azért a vége felé jól kivehető a gondolataiból, hogy azért megviseli a kialakult helyzet Madridban.

Mint ismert az évekig kirobbanthatatlan Casillas januári kézsérülését követően elveszítette helyét José Mourinhónál, ám a portugál távozásával továbbra is Diego López védi a Real kapuját. Hogyha azt vesszük, akkor ebben az évben Casillas csupán másodhegedűs a Realnál. Mindez szomorú és kissé megalázó tény is ‘San Ikerre’ nézve….

Nagy Ákos