Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felnőtt filmben a Newcastle korábbi csillaga (+18)

Érdekes ajánlatot kapott, a kolumbiai válogatott, és az angol Newcastle United egykori csatára, Faustino Asprilla.

A 2004-ben, alig 35 esztendősen visszavonult Asprillara ugyanis, egy pornó filmekre szakosodott cég vetette ki a hálóját, amely szereplőként szeretné foglalkoztatni a volt labdarúgót, minimum egy film erejéig.

A „Santa Latina” nevű társaság eltökélt szándéka, hogy a még ma is rendkívüli testi adottságokkal rendelkező, egykoron 57-szer is válogatott Asprilla szerződést írjon alá velük. A filmért mellesleg nagyjából 6500 fontot kínálnának a célszemélynek, már ha az elfogadja a lehetőséget. Sőt, a pornósok, valószínűleg a meggyőzés érdekében, nyílt levélben fordultak Asprillahoz.

„Kedves Faustino Asprilla,

Sikeres karriered évei után, igazi, felbecsülhetetlen nemzeti ikon lettél, Kolumbiában. Meg vagyunk róla győződve, hogy az életmódod, és a média általi ismertséged miatt, adhatjuk neked, a következő ajánlatot. Mint mindenki tudja, a Santa Latina, egy felnőtt szórakoztatási cég, és ezért 20 millió pesot kínálunk Neked, egy hétre, mint pornószínész. Ez egy egyedülálló ajánlat, amely gyors választ vár. Meggyőződésünk, hogy egy kis képzéssel, kihasználhatjuk azt a tehetséged, amit benned van, hogy minden kolumbiai megláthassa.”

Nem rossz ajánlat, és sok mindent nem is lehet hozzá fűzni. A válaszról egyelőre nem tudunk semmit, de ismerve Asprilla korábbi hevességét, nem kizárt a pozitív válasz.

Balogh József