Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított Európa egyik legnagyobb tehetsége

A Manchester Uinted fiatal sztárjára vadászott Európa szinte összes top-csapata, a szuper-tehetség a maradás mellett döntött és új szerződést írt alá.

Adnan Januzaj neve szinte már minden futballbarátnak ismerős lehet. A mindössze 18 esztendős belga-koszovói támadó a Sunderland elleni bajnoki meccsén szerzett nevet és elismerést magának. Akkor egygólos hátrányt kreált győzelemmé egy duplának köszönhetően. Szerződése a szezon végéig szólt eredetileg, így az FC Barcelónától a Bayern Münchenig minden csapattal összeboronálták.

“Amióta Manchesterben vagyok, tudom, hogy ez a megfelelő klub számomra. Ez olyan, mint egy álom. Most keményen akarok dolgozni és beverekedni magam a csapatba.” – mondta Januzaj.

A remek technikai képességekkel megáldott labdarúgó 2011 telén igazolt az Anderlecht együttesétől a Vörös Ördögökhöz. Az előző szezont az U21-es csapatban játszotta végig, az ideit is ott kezdte, de a Sunderland elleni duplájával sikerült az áttörés a nagyok közé.

Természetesen David Moyes edző is nagy örömmel fogadta a hosszabbítást: “Nagyon boldog vagyok, hogy Adnan a Manchester Unitedben látja a jövőjét. Ő egy nagyszerű tehetség.”

Januzaj, aki Belgiumba született, de szülei koszovóból bevándorolt albánok öt éves szerződést szignált, jelenlegi papírjai így 2018-ig érvényesek.

Kostyál Balázs