Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Remekelt az Elche, nagyot hajrázott a Valladolid!

Az Elche bravúrgyőzelmet aratott a Betis otthonában; 2:1-re nyert az újonc. A késő esti mérkőzésen a Sevilla két gólos előnyt herdált el; ám dicsérjük meg a Valladolidot, hogy pontot mentett az andalúzok ellen!

Az idei szezonban vergődő Betis a szimpatikus kiscsapat benyomását keltő Elchét fogadta. A sevillai zöld-fehérek pocsék formája tovább folytatódott, ugyanis az újonc kicsapat elvitte mindhárom pontot a Betis otthonából. A Betis már 2:0-ra is vezetett az első félidő közepén, remek kezdésének köszönhetően. A hazaiak a félidő vége előtt szépítettek ugyan, ám többre nem futotta erejükből. Összességében pedig megérdemelt az Elche győzelme!

Betis – Elche 1:2
Gólszerző: Molina 41., ill. Manu del Moral 29., Fidel 34.

A késő esti mérkőzésen villámrajtot vett a Sevilla a Valladolid otthonában. A kolumbiai Carlos Bacca már a 2. percben megszerezte a vezetést csapatának, szűk fél óra elteltével pedig már két gólos volt a vendégcsapat előnye! Mielőtt azonban sevillai szurkolók azt gondolták volna, hogy csapatuk végre-valahára újra meccset nyer idegenben; szomorú valósággal kellett szembesülniük. A Sevilla ugyanis a hajrában kiengedte kezéből a győzelmet, a hazaiak egyenlíteni tudtak. Dícsérjük meg a Valladolidot, hiszen nagy hajár produkáltak a lila-fehérek; 3 perc alatt egyenlítettek!

Valladolid – Sevilla 2:2
Gólszerző: Manucho 81., Ebert 84., ill. Bacca 2., M Alberto 31.,

Nagy Ákos