Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: 20 millió euró + Sahin a Dortmund klasszisáért! – Sajtóhír

Sajtóhírek szerint a Real Madrid jövő nyáron 20 millió euróért és Nuri Sahin játékjogáért cserébe leigazolhatja Ilkay Gündogant, a Borussia Dortmund német válogatott középpályását.

Madridban nem csitulnak a pletykák! A legújabb híresztelések szeint Florentino Pérez elnök úr már tervezgeti a jövő évi keret kialakítását. A sportvezető egyik lehetséges célpontja a Borussia Dortmund német válogatott kiválósága, Ilkay Gündogan lehet.

A török felmenőkkel is büszkélkedő futballistát már korábban is összehozták a Real Madriddal; ám most a madridiakkal foglalkozó ‘DefensaCentral.com’ értesülései szerint Pérez elnök úr szép lassan mindenben megállapodik a Dortmundiakkal a Gündogan leigazolásában. A Real állítólag 20 millió euró mellé a jelenleg Dortmundban kölcsönben szereplő török, Nuri Sahin játékjogát végleg odaadná a BVB-nek.

Gündogan jelenleg épp szezon eleji sérüléséből lábadozik, idén még nem sokat tudott hozzátenni Dortmund eredményességéhez. Pedig elképzelhető, hogy ez lesz az utolsó szezonja a klasszis középpályásnak a Ruhr-vidéken.

Nagy Ákos