Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A spanyol karmester újra edzésbe állt!

A Real hétfői edzésén újra játékra jelentkezett Xabi Alonso. A válogatott középpályás hosszas ágyék -és lábközépcsont sérülése miatt hónapokig harcképtelen volt.strong>

“Több időt vesz el a felépülésem, mint azt előre elterveztem. Sajnos akadtak egyéb váratlan problémáim, és ezért húzódott el hónapokig a rehabilitációm. Most örülök annak, hogy egy hosszú út végére értem; ám pontos dátumot nem szeretnék még kitűzni, hogy mikor is léphetnék pályára újra!” – Olvasható Alonso nyilatkozata a madridi lapokban.

Xabi Alonsóról köztudott, hogy a tavalyi idény végén, még májsuban kellett kés alá feküdnie, ágyékproblémái miatt. Az operáció sikeres volt, A spanyol karmester már be tudott kapcsolódni a Real nyári felkészülésébe is, azonban egy augusztusi edzésen balszerencsés sérülést, pontosabban lábközépcsonttörést szenvedett. Alonsónak így közel további 3 hónapot kellett kihagynia.

Nagyon jó hír a Real Madrid háza tájáról, hogy a Világ -és Európa Bajnok játékos a hétfői edzésen együtt edzhetett társaival. Egyelőre csak találgatni tudunk, hogy mikor is tér majd vissza Alonso, de gyanítjuk, hogy nem kell már sokat várnia a blancók szurkolóinak.

Nagy Ákos