Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Cole nem játszhat Szalaiék ellen sem

A Chelsea együttesének elsőszámú balhátvédje, Ashley Cole továbbra sem léphet pályára, így kénytelen lesz kihagyni, a Schalke 04 elleni, holnapi Bajnokok Ligája csoportmérkőzést is.

A 105-szörös angol válogatott bekk, már a világbajnoki selejtezők során sem volt bevethető, kínzó bordasérülése miatt, így értelemszerűen a Chelsea, hétvégi, Cardiff felett aratott 4-1-es győzelméből sem vehette ki a részét. Cole helyettese szombaton, a fiatal Ryan Bertrand volt, aki egyszer még alternatívája is lehet, nem csak a londoniaknál, de a „Háromoroszlánosoknál” is.

José Mourinhoék reményei szerint azzal, hogy Ashley Cole még kihagyja a keddi BL meccset, jobb erőnléttel felvértezve, kipihenve, és felgyógyulva, akár már a hétvégén visszatérhet a pályára, a Manchester City elleni szuperderbin.

André Schürrle szintén pihent a Premier League előző körében egy kisebb izomsérülés miatt, ám mostanra bevethető állapotban van. Továbbá eltekintve a már ismertetett Cole-helyzettől, csak az egész idényre kidőlt Marco van Ginkel hiányzik, a „Kékek” keretéből. Mourinho rajtuk kívül mindenki másra számíthat, így egyértelmű esélyesei, a Szalai Ádám fémjelezte, Schalke elleni párharcnak.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló
Schalke 04 – Chelsea; kedd 20:45 (tv: Digi Sport 1, 20:15, élő)

Balogh József