Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR7 mínusz 200 fokon tartja formában magát!

Cristiano Ronaldo kiváló egészségi állapotának és remek pályán mutatott formájának titka egy forradalmian új módszerben rejlik. A spanyol ‘El Mundo Deportivo‘ sportnapilap kiderítette, hogy a portugál potom 45 ezer euróért egy speciális hűtőszaunában tartja karban saját magát.

A katalán sportlap állítása szerint Ronaldo egy speciális, 45 ezer euróért megvásárolható hűtőszaunát vett magának. a Cryo-szauna lényege ahogy a magyarosított neve is mutatja, a következő: A 2-, maximum 3 perces kezeléseket a sportolók edzések és meccsek után végezhetik el magukon; annak érdekében, hogy testük minél gyorsabban regenerálódjon. Csupán annyi dolga van az alanynak, hogy befekszik ebbe a hűtőszaunába, ahol a test teljes felszínét gáznemű közegben, főképp nitrogénnel mínusz 200 fokra hűtik. Az extrém alacsony hőmérséklet segíti a regenerálódást, emellett antidepresszáns, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása is van.

Cristiano Ronaldo egy ilyen készüléket szereltetett be madridi otthonába, és heti rendszerességgel végzi az előírásoknak megfelelően edzések és főleg meccsnapok után a kezeléseket. A portugál sztár saját elmondása szerint sokkal gyorsabban gyógyul fel a különféle sérülésekből, ráadásul az apróbb fájdalmak már el is kerülik őt a pályán.

A szemmel láthatóan hatékony, ám roppant költséges módszert főleg a Ronaldo-kaliberű világsztárok formajavulásának elősegítéséhez ötlötték ki!

Nagy ÁKos