Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olvasóink kedvence meze: A…

…spanyol bajnok FC Barcelona hazai trikója. Vasárnap este facebookos követőink egy nagyon is komoly kérdéssel találkozhattak, közösségi csatornánkon. Az elindított szavazás tétje nem volt kisebb, minthogy kiderítsük, melyik a rajongóink kedvenc klub meze.

A szavazás végkimenetelét végül elárulhatjuk, hogy hatalmas csata döntötte. A hétfő reggeli órákban tudott csak felülkerekedni, a Barca hazai szerelése, a Real Madrid hófehér meze felett. A végeredmény, azért végső soron nem okozott túl nagy felzúdulást a szerkesztőségi körünkben sem, hiszen mégiscsak a világ legnépszerűbb csapatáról van szó. Persze ennek ellenére sokan megértették, hogy most ne a kedvenc csapatukra, hanem a legszebbnek ítélt mezre szavazzanak. Utóbbinak köszönhető, hogy most nem született akkora különbségű győzelem, mint legutóbb, mikor a kedvenc klubindulótokat kérdeztük.

Sok újdonságot már aligha tudunk elmondani, a katalán sztárcsapat, hagyományosan gránátvörös-kék hazai mezéről, de azért álljon itt pár tény. A Barcelona garnitúráját, mint már hosszú évek óta, idén is az amerikai sportszergyártó cég, vagy a Nike gyártotta, amely az egyik legfőbb zászlóshajójának tekinti. A gránátvörös, és kék szín továbbra is egyet jelent a klub hagyományaival, amihez akkora nagyságok tették hozzá a részüket, mint Cruyff, Czibor, Eto’o, Guardiola, Iniesta, Luis Enrique, Kocsis, Kubala, Maradona, Messi, Nadal, Rivaldo,Romário, Ronaldinho, Sztoicskov, Xavi, Zamora, Zubizarreta,…

Vissza a szavazáshoz! Íme a végeredmény, már ami az élmezőnyt illeti, hiszen a több mint 200 szavazatból rengeteg csapat, és rengeteg mez vette ki a részét:
1. FC Barcelona: 33 szavazat
2. Real Madrid: 31 szavazat
3. Borussia Dortmund: 14 szavazat
4. Bayern München: 12 szavazat
5.-6. Chelsea, Ferencváros: 11-11 szavazat

Érdekesség, hogy az olasz Napoli, terepmintás kollekciója 10 követőnk szavazatát érdemelte ki, ami szintén figyelemre méltó eredmény. A szavazás kiírásakor megígértük most is, hogy a legjobb, legmegalapozottabb kommenteket közzétesszük, tehát jöjjön, aminek jönnie kell, ne szégyenlősködjetek örülni, hogy ott a nevetek, és a véleményetek!

A profi:
Bálint Imre Modok: „A Dortmund
Miért? A sárga és a fekete szín tökéletes harmóniát alkot, az idegenbeli is nagyon tetszetős, nem összevissza vannak a színek hanem nagyon jó párost alkot a két szín”

A hagyománytisztelő:
Gál Gergő: „Az FC Barcelona vendég meze nagyon jól össze van rakva, de a Fradi hazai meze is nagyon király”

Az őszinte drukker:
Robert Ráduly: „A Chelsea hazai meze a legszebb! Az “All Blues” mezt semmi nem mulhatja felül! Kèk mint az èg. Nincsenek rajta csìkok, arànytalan formàk. Ez egy egyszerû de nagyszerû mez.”

Az értetlen, aki kicsit mellé lőtt:
Tamás Baksa: „bocsika nyert inter vagy,mi lett”

A fair paly díjas:
Raub Ferenc: „Sajnos a rivális idei barca hazai mez de a chelsea otthoni hacukája is ott van a topon.”

A folklorista hazafi:
Gergely Vilmos: „Fradi mez: a klasszikus zöld-fehér csikos”

A soroló bajnok:
Zsombor Szabó: „Juventus hazai, Manchaster United hazai , Milan hazai, Inter hazai, AS Roma hazai , szerintem ezek a legszebbek.”

Nem tudott csapat nevet, de értékeltük az egyediségét:
Prebor O’Davies: “Fogalmam sincs melyik csapat lehet az, de a mezükön ott voltak a szurkolók, szerintem rengeteg nem becsüli meg eléggé a szurkolókat, pedig nélkülük aztán semmi sincs… Amugy azt hiszem a Dortmund vagy a Fener meze lehetett”

A „vicces” fiúk (persze, ha komolyan gondoltátok, akkor full respekt!)
Sándor Kiss: „Patak SE”

Kristóf Molnár: „Fót Se”

Köszönjük a szavazataitokat Kedves Olvasóink, Követőink! Hamarosan újabb szavazással jelentkezünk!

Balogh József