Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Kaká örül, de többre vágyik!

A brazil Kaká örül, hogy végre visszatérhetett a Bajnokok Ligájába is, a Milan színeiben. Az olasz együttes igazi rangadót vívott, mégpedig a spanyol bajnok FC Barcelona ellen.

A döntetlennel végződő találkozó egyik legjobbja, a hazai vezető gólhoz, gólpasszal hozzájáruló Kaká volt. A világbajnok középpályás először léphetett pályára a legrangosabb nemzetközi klubsorozatban azóta, hogy nyáron ismét az AC Milan kötelékébe került, a Real Madridnál eltöltött négy esztendő után.

A 31 esztendős játékos, mindössze másodjáró volt kezdő, az új idényben, is és Massimo Allegri vezetőedző most sem főposztján, a középpálya közepén, hanem a baloldalon számolt, a brazillal. Természetesen a mindig csupa szív Kaká nem nehezményezte a taktikai döntést, ám reméli, mihamarabb bizonyíthat újra a kezdőcsapatban, még pedig irányítóként.

„Miután már sokszor játszottam a Barcelona ellen, tudtam, hogy mennyire fontosak a szélek. Taktikailag volt szükséges, hogy ezt az áldozatot hozzam. Az edző tudja, hogy hol akarok játszani, de most újra meg kell minden áldozatot hoznom. Egyelőre még meg kell találnom a legjobb formámat.” – igyekezett lelket önteni magába Kaká, a tegnap esti, 1-1-es döntetlen után.

A „H” csoport eseményeiről készült összefoglalónkat ide kattintva érhetitek el.

Balogh József