Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Agüero duplájával nyert a City

Európa legrangosabb klubsorozatának küzdelmei folytatódtak. Az időeltérés miatt korábban bonyolították le a Manchester City találkozóját, a helyszín Moszkva.

A Manchester City az előző körben otthon égett a Bayern München ellen, a szintén három pontos CSZKA Moskva ellen így kötelező volt a győzelem. A vezetést azonban a hazaiak szerezték meg egy bő fél óra után. A helyzet egy kirúgás után alakult ki, a találat Zoran Tosic okos emelése után született. A válasz azonban két perc múlva már érkezett is egy bal szélen vezetett akció után. A gólszerző Kun Agüero, akinek a góljához az orosz védelem is hozzájárult. A fordítás még az első félidőben összejött a dominánsabb Citynek, a találat szerzője ismét az argentín csatár volt, aki ezúttal fejjel vette be a kaput.

A második játékrészben már nem volt igazán nagy az angolok mezőfölénye és orosz próbálkozások is akadtak. Ebben a félidőben nem született gól, így a Manchester City hat pontjával a második helyre lépett a gruppban, az oroszok jelenleg a harmadikok.

Bajnokok Ligája 3. forduló D csoport, szerda:

CSZKA Moskva – Manchester City: 1-2
Gólszerzők: Tosic 32. ill. Agüero 34.,42.
Sárga lapok: Wernbloom 45. Ignashevich 53. Musa 71. ill. Negredo 47. Toure 64. Zabaleta 79.

A csoport másik találkozóján este az FC Bayern München a cseh Viktoria Plzen együttesét fogadja.

Kostyál Balázs